Wysłany: 30-07-2010, 02:07 nostryfikacja dyplomu lekarza weterynarii w Australii
Witam!
Do niedawna zylem w blogiej nieswiadomosci,iz nie trzeb anostryfikowac dyplomu lekarza weterynarii w Australii,zmylony zostalem przez jedno z biur work&trawel...:(
okazalo sie ze niestety trzeba nostryfikowac dyplom lek.wet.
Na roznych forach sa posty o nostryfikowaniu dyplomow przez lekarzy ludzkich,wiec-
CZY MOZE MI KTOS POWIEDZIEC JAK WYGLADA NOSTRYFIKACJA DYPLOMU W AUSTRALII NA CZYM POLEGA,ILE TRWA,LUB CHOCIAZ DAC MI NAMIARY GDZIE MOZNA TEGO SZUKAC?!?
Jest tu moze jakis weterynarz ktory przeszedl ta droge i moze podzielic sie doswiadczeniami?
jezeli nie ma to moze znacie kogos kto przeszedl ta droge a nie jest na forum i podac mi kontakt do tej osoby.
dzwonilem juz do ambasady,ale Pani byla wyraznie zakrecona.
Wysłany: 04-08-2010, 21:20 Re: nostryfikacja dyplomu lekarza weterynarii w Australii
kruk2005 napisał/a:
Witam!
Do niedawna zylem w blogiej nieswiadomosci,iz nie trzeb anostryfikowac dyplomu lekarza weterynarii w Australii,zmylony zostalem przez jedno z biur work&trawel...:(
okazalo sie ze niestety trzeba nostryfikowac dyplom lek.wet.
Na roznych forach sa posty o nostryfikowaniu dyplomow przez lekarzy ludzkich,wiec-
CZY MOZE MI KTOS POWIEDZIEC JAK WYGLADA NOSTRYFIKACJA DYPLOMU W AUSTRALII NA CZYM POLEGA,ILE TRWA,LUB CHOCIAZ DAC MI NAMIARY GDZIE MOZNA TEGO SZUKAC?!?
Jest tu moze jakis weterynarz ktory przeszedl ta droge i moze podzielic sie doswiadczeniami?
jezeli nie ma to moze znacie kogos kto przeszedl ta droge a nie jest na forum i podac mi kontakt do tej osoby.
dzwonilem juz do ambasady,ale Pani byla wyraznie zakrecona.
serdecznie pozdrawiam z Grajdołu:/
Jesli skonczyles studia w Polsce i chcesz praktykowac jako weterynarz w Australii, musisz zdac egzaminy. 3 etapy: jezyk, pisemny/test i praktyczny. Potem wiza skilled migration, rejestracja w Australii - formalnosc i gotowe.